GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2014-2015 YILI ORYANTASYON HİZMETLERİ

24.09.2014 tarihinde okulumuz 9.sınıfları öğrencileri için rehberlik servisi tarafından oryantasyon hizmetleri verilmiştir.

oryantasyonoryantasyonoryantasyonoryantasyonoryantasyonoryantasyonoryantasyonoryantasyon

24.09.2014 tarihinde 9/A ve 9/B sınıfının toplam 30 öğrencisi ile oryantasyon hizmetleri kapsamında öncelikle sınıf etkinlikleri gerçekleştirildi.Sınıflar 3´ er gruba ayrılarak pano çalışmaları yapıldı.Ardından okul öğretmenleri ile birlikte okul birimleri tanıtıldı. Öncelikle dersliklerin, lavaboların olduğu katlar gezildi.Ardından Çocuk Gelişimi sınıfına ders esnasında ziyarette bulunarak öğrenciler arasında tanışma gerçekleştirildi.Daha sonra çok amaçlı salon, yemekhane, kitaplık ve kantin gezildi.Ardından okulun idari birimleri ziyaret edildi.Son olarak da okul bahçesi, spor sahası ve yurtlar tanıtılarak etkinlik sona erdirildi.

Yayın: 12.10.2014 - Güncelleme: 03.11.2014 11:53 - Görüntülenme: 783